Foto: Christian Degroote


Met de steun van


Schrijf je in voor één van de regionale Kidies-opleidingen

Lore MARGUILLIER   ‐  Woensdag 12 augustus 2020

Tips & tricks om aan de slag te gaan met Kidies

We dromen stilletjes aan van het nieuwe seizoen... Want we willen dolgraag al onze kleuters een fantastische beleving bezorgen tijdens de lessen kleuterturnen. Om jullie hierbij te helpen, organiseren we, rekening houdend met de corona-maatregelen, regionaal Kidies-opleidingen! Tot dan?!

Wil je aan de slag met Kidies en kom je graag al doende te weten hoe je dit best doet? Dan is een Kidies-opleiding iets voor jou!

Wat is Kidies? Kidies is dé bron van inspiratie voor een gevarieerde en gestructureerde aanpak in jouw lessen kleuterturnen. Een handige trainersmap aangevuld met online hulpmiddelen en ondersteunende tools maken van iedere les een leuke, actieve en leerrijke beleving voor elke kleuter!

De Kidies-opleiding is een leuke en interessante praktijkgerichte opleiding voor coördinatoren, trainers en hulptrainers kleuterturnen. Je ontdekt waarom met Kidies werken een meerwaarde is voor de leden, voor jou als trainer én voor jouw club. Je leert concreet hoe je aan de slag kan gaan met de trainersmap en de ander Kidies-tools om je lessen kleuterturnen gestructureerd, gevarieerd en uitdagend vorm te geven.

Daarom organiseren we in augustus en september in élke regio één Kidies-opleiding!

Klik op de opleiding die jou interesseert voor meer info en om je in te schrijven.

Bij de organisatie van elke Kidies-opleiding wordt rekening gehouden met de (lokaal) geldende corona-maatregelen. Je dient minimum 14 jaar zijn om te kunnen inschrijven voor de opleiding.

Heb je nog geen Kidies-map aangekocht? Of wil je nog een extra exemplaar bestellen? Of andere tools van Kidies gebruiken? Dan kan je deze producten nog steeds aankopen via de Gymshop én je kan je bestelling afhalen tijdens de Kidies-opleiding (gelieve dit te vragen bij de 'opmerkingen' van je bestelling).