Met de steun van


Communicatietools op maat voor de Kidies-clubs

Lore MARGUILLIER   ‐  Vrijdag 21 augustus 2020

In de Kidies-club kunnen de trainers actief aan de slag met de Kidies-trainersmap en bijhorende tools om van de lessen kleuterturnen een succes te maken. Hiernaast helpen we onze clubs graag verder bij de volgende stap: de communicatie omtrent de Kidies-kleuterwerking naar hun, potentiële, leden. We bezorgen alle Kidies-clubs hiervoor de nodige gepersonaliseerde communicatietools en tips die ingezet kunnen worden bij de promotie van hun kleuterwerking.

Alle clubs die reeds een Kidies-trainersmap kochten ontvangen gepersonaliseerde communicatietools (met integratie clublogo) én tips om deze tools in te zetten bij de promotie van hun kleuterwerking naar de eigen leden én nieuwe leden.

Gepersonaliseerde online communicatie

Een gepersonaliseerde promovideo en social media posts met eigen clublogo vormen de perfecte basis voor je Kidies-communicatie. Hiermee kunnen de clubs doorheen het seizoen op verschillende momenten de ouders van de kleuters bereiken en hen informeren over de kleuterwerking.

Offline communicatie

Naast de online communicatie is het ook belangrijk om tijdens de kleuterlessen in te zetten op je Kidies-communicatie. Met een Kidies-flyer die zowel online als offline kan gebruikt worden, een gepersonaliseerde roll-up banner voor in de turnzaal en Kidies-naamstickers voor de kleuters en trainers helpen we de Kidies-club graag op weg!

De Kidies-clubs kunnen hier hun gepersonaliseerd promomateriaal downloaden om ermee aan de slag te gaan!

Wees trots op jouw (kleuter)werking in de club en draag het uit!