Hoe sluit jij het seizoen af?

Ruth Franceus   ‐  Maandag 9 mei 2022

Het einde van het seizoen nadert ... tijd om als coach even stil te staan hoe jij de laatste lessen zal aanpakken. De Kidies KAARTEN en MEDAILLES zijn de ideale tool om het seizoen mee af te sluiten.

De Kidies kaart kan gebruikt worden om tijdens de les aan te duiden welke oefeningen aan bod kwamen tijdens de les. De Kidies kaart kan na afloop ingevuld aan de ouders van de kleuters meegegeven worden om op die manier ouders op de hoogte te houden van de vaardigheden die de kleuters volop aan het inoefenen zijn. Zo kunnen ze mee de motorische capaciteiten van hun kind in de turnzaal opvolgen. Kan het kind de oefening? Super! Kan het kind de oefening nog niet? Geen probleem, we blijven gewoon oefenen en ervaringen opdoen tijdens de kleuterlessen. Want daar draait het om!


Na afloop van een Gymbo-les kan je aan elke kleuter de Gymbo-medaille uitreiken in de kleur van het blok waarvan de kleuters de Kidies-oefeningen hebben uitgevoerd/proberen uit te voeren, ongeacht de individuele observaties van de trainer. Op die manier gaat elke kleuter (uit dezelfde leeftijdsgroep) met dezelfde medaille naar huis na de turnles, als beloning voor zijn inzet, niet voor de prestatie.

Er bestaat een medaille voor elk blok (niveau) van de sportieve ontwikkelingslijn uit het Kidies-programma.

Alle producten van Kidies zijn te bestellen via de Gymshop.


Sluit de les tenslotte af met een toonmomentje voor de ouders en dans samen de Gymbodans.