Klaar voor een BOM aan inspiratie?

Ruth Franceus   ‐  Vrijdag 24 februari 2023

Geef jij les aan kleuters en heb je nood aan inspiratie? Of heb je gewoon zin om eens iets nieuws uit te proberen? Wij helpen je alvast op weg! Want dit artikel is werkelijk een BOM aan inspiratie.

Origineel tikspel voor de oudste kleuters

Een foambuis op je hoofd en prik/tik als een mug. De kleuters vinden het geweldig! Bekijk de video en test dit populair tikspel zeker eens uit.


Stimuleer het evenwicht van je kleuters

De ontwikkeling van een goed evenwichtsgevoel bij kleuters is cruciaal in zijn/haar motorische ontwikkeling. Met deze 2 toffe oefeningen daag je elke kleuter op een speelse manier uit. Ideaal als postje of losstaande oefening in je les. Let's give it a try!


Boost de coördinatie van je kleuters

Met deze handjes en vuistjes heb je er ineens een leuke oefening bij. De kleuters leggen hun hand en/of vuist op de respectievelijke afbeelding. Hang ze in verschillende volgorde, zo worden de kleuters voldoende uitgedaagd.
Actie?! Download - Print 3x - Knip - Hang op


Heb jij de Kidies kijkwijzers al?

Het pakket kijkwijzers van Kidies bevat 50 mooie en duurzame kijkwijzers. Een tool waarbij je ineens heel wat nieuwe spelletjes bedenkt. Wij geven je alvast eentje cadeau. Check de video en je hebt de opwarming gevonden voor je volgende les ;)


Toffe oefeningen op springen en landen

Een kleuter leert vanaf de leeftijd van 2 jaar springen. Voor de ene kleuter een makkie. Voor de andere kleuter een hele opgave. Deze 2 oefeningen kan je perfect integreren in een bewegingsomloop.


Interesse in onze Kidies producten?