Met de steun van


Logo_New_EuroMillions.png

Kaderweekend@home in oktober

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 10 sep 2021

Ben jij er dit jaar ook bij?

Net als vorig jaar plant Gymfed ook dit jaar het jaarlijkse opleidingsweekend 'Het Kaderweekend' online. Het Kaderweekend zal virtueel doorgaan op 9 en 10 oktober. 

Gymfed lanceert jaarlijks het grootste opleidingsweekend in Vlaanderen. Ook in 2021 gaan we voor een online editie en bieden we met het Kaderweekend@Home onze trainers, juryleden en bestuurders een Corona-proof opleidingsweekend aan. Met een 90-tal online sessies integreren we naast gymnastiek, Rope Skipping en bestuurssessies vanaf 2021 ook de danssessies in dit opleidingsweekend.

Benieuwd naar het programma? Check het hier. Inschrijven kan vanaf vrijdag 17 september. 

NIEUW DIT JAAR

  1. Bij verschillende sessies zal je dit jaar gebruik kunnen maken van een Q&A. Concreet wil dit zeggen dat de lesgever van de sessie net als jou achter zijn computer zit en de sessie meevocht. Bij vragen kan je dus gemakkelijk via de Q&A chatten en je vragen stellen.
  2. De sessies Dans die normaal te volgen waren tijdens de Kaderdag Dans zullen dit jaar onder het Kaderweekend vallen. Er zal dus geen aparte Kaderdag Dans georganiseerd worden.
  3. Het inschrijven zal dit jaar vanuit de trainer zelf verlopen en niet via een clubabonnement. Je zal dus zelf je persoonlijke rooster kunnen samenstellen. Doe dit zeker vanuit je eigen profiel zodat je achteraf je deelname attest goed kan ontvangen.
  4. Het Kaderweekend staat dit jaar volledig in teken van het Gymfed-sportmodel. Het Gymfed-sportmodel is de langetermijnvisie van Gymfed over de opleiding en begeleiding van sporters volgens hun noden, wensen en ontwikkeling. Het is gebouwd op zeven verschillende levensfasen – gelinkt aan ontwikkeling, leeftijd en sportief niveau – en formuleert kenmerken van de sporter en aandachtspunten om de sporter een unieke, kwalitatieve en persoonlijke sportervaring te kunnen bieden. 
Start het nieuwe seizen met veel goede moed en schrijf je in voor een of meerdere sessies! De inschrijvingen stellen we open vanaf vrijdag 17 september